S I K E C I L
About Entry Affiliates Twitter Facebook Blogskin
Ahad, 21 April 2013 • 5:22 PG • 0 comments
                                                            Crush? Crush? Crush?
Assalammualaikum, Mulakan dengan bismillah :) Hari ni dah 4 kali post. Excitedddd weyhhhhh! Okay tujuan nya nak story pasal crush. Lihat caption dekat atas. Crush? Crushh? Crush? Bagi korang maksudnya apa? Ce cite ce cite. Kalau korang punya maksud sama dengan aku? kita geng. Hheeee. Maksudnya ialah sama macam suka tapi kita simpan perasaan dekat seseorang itu. bak kata orang inggeris ' have a feeling of love ' .  maksud lain, kita suka dia tapi kita tak pernah ada hubungan dengan dia. Dan crush tu perkara yang kita cakap dekat kawan tentang orang lain tapi kita tak cakap yang kita crush dekat dia :) Ada faham? Crush and love? tak sama okay. Jangan sama kan. Crush macam kita tertarik dekat seseorang itu, gembira dengan dia walaupun jauh. tapi jangan sampai teringat ingat. kang tak pasal pasal meroyan pasal dia. Orang yang bercinta pun ada crush dekat orang lain. Lainkan kita. tak bermaksud nak kait kan korang. kita kena pakai logik akal okay. Ini sahaja yang boleh aku cerita, ini sahaja yang aku tahu :) Bye bye.


PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand* Blablabla for short. I'm 15 y/o and study at SMKKS. Im shortest in class. Call me Ainin
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
Falling love with he, dont leave me. Hahahaha
  •                                                Cli...
  •                                                  O...
  • Kembali lagi :)

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome