S I K E C I L
About Entry Affiliates Twitter Facebook Blogskin
Ketinggian :(
Khamis, 25 April 2013 • 4:11 PG • 0 comments
Assalammualaikum :) Salam satu malaysia. Hahahaha, hari ni nak cerita pasal ketinggian. Korang setahun tinggi nak berapa? Aku? Sungguh sadis :( Cikgu sains kata nak tinggi susah, nak gemuk kurus senang. Sama lah situasi. Jelesessssssssss dekat budak yang tinggi rampai ni. nak pandang puun kene dongak. Macam gambar dekat itu. Aku setahun tinggi just naik SEINCI. Cikgu kata tak normal, selalunya orang naik 5inci setahun. Nampak tak perbezaaannya tho :D Dah azan maghrib, jum solat. Okay kbye.

Jatuh cinta :D
Rabu, 24 April 2013 • 1:25 PG • 0 comments
                                                            Sedang jatuh cinta <3
Assalammualaikum :) ingin mengembalikan mood. Hati dah terbuka? Ohhh no. Aku mula jatuh cinta. Falling in love. Selama setahun aku tak bercinta. Tetibe dia datang! Fewit. Hahahaha, sampai bawa mimpi malam tadi. Nak cakap? Oh malunyaaaa. Diam? Lebih bagus. Kalau cakap then tetibe dia kata dia ada girlfie, buat malu je. Ya Allah, berilah petunjuk. Aminnn :) Nak exam tapi fikir semua ni. Perlu ke? Oh crush! Datang lah jemput aku. Heheheeeeee. Wuhuuuuuu~ My love my love my love my boy. Hello crush! I falling love with youu :*

Mood down!
• 1:13 PG • 0 comments
Hari malang? tak malang pun. Hari paling benci! Aku benci kau! Dan jasa mu akan dikenang sampai bila bila! Kau bawa fhone pergi sekolah then buka lagu. Aku tegur suruh buka lagu baru pun kau nak marah? You make me angryyyyyyyy. Kau nak aku pergi mati? Ohhh sayang. Aku nak kau mati dulu before aku :) Before ni kau ada cakap bukan bukan pasal aku. aku diam je kan jantan. semenjak kau cakap pasal tu lah aku start tak tegur kau. marah kau bila kau datang tempat aku. I dont likeeeee it! Sorry lah kalau aku TERkeluarkan perkataan yang tak diingini. Kbye

Lumrah Kehidupan
Ahad, 21 April 2013 • 10:53 PTG • 0 comments
                                                    Kehidupan yang penuh cabaran.
Kehidupan yang sekarang kita lalui, kadang kadang perit dan kadang kadang manis. Gembira? Sedih? Lumrah hidup kalau kita tak ada semua tu. Kalau hidup dengan kenangan manis je tak berbaloi. Maybe sekarang kita tak dapat jumpa kehidupan yang baik. InsyaAllah suatu hari nanti kita akan jumpa. Salam tengah hari :) Assalammualaikum.

• 5:22 PG • 0 comments
                                                            Crush? Crush? Crush?
Assalammualaikum, Mulakan dengan bismillah :) Hari ni dah 4 kali post. Excitedddd weyhhhhh! Okay tujuan nya nak story pasal crush. Lihat caption dekat atas. Crush? Crushh? Crush? Bagi korang maksudnya apa? Ce cite ce cite. Kalau korang punya maksud sama dengan aku? kita geng. Hheeee. Maksudnya ialah sama macam suka tapi kita simpan perasaan dekat seseorang itu. bak kata orang inggeris ' have a feeling of love ' .  maksud lain, kita suka dia tapi kita tak pernah ada hubungan dengan dia. Dan crush tu perkara yang kita cakap dekat kawan tentang orang lain tapi kita tak cakap yang kita crush dekat dia :) Ada faham? Crush and love? tak sama okay. Jangan sama kan. Crush macam kita tertarik dekat seseorang itu, gembira dengan dia walaupun jauh. tapi jangan sampai teringat ingat. kang tak pasal pasal meroyan pasal dia. Orang yang bercinta pun ada crush dekat orang lain. Lainkan kita. tak bermaksud nak kait kan korang. kita kena pakai logik akal okay. Ini sahaja yang boleh aku cerita, ini sahaja yang aku tahu :) Bye bye.

• 4:50 PG • 0 comments
                                               Click! Clack! Click! Clack.
Assalammualaikum :) Ayoooo guys. Hehe, malam yang indah lagi menawan, Aku nak cerita pasal PERSAHABATAN . Anda anda semua mesti tahukan apa itu persahabatan? Tapi korang tahu ke? Apa erti persahabatan? Jangan salah anggap. Kawan dengan sahabat lain maksudnya. Kita punya ramai kawan tapi sahabat kita ada ke? Yang selalu dengan kita, bila kita susah dia tolong. Kawan adalah orang yang ada disekeliling kita, yang kita selalu sakat. Sahabat? Yang selalu dengan kita bila kita susah senang gelisah? tak semua kawan boleh tolong kita. kadang kadang ada yang buruk kan kita tapi sahabat, dia tutup aib kita. marah orang lain kalau cakap pasal kita. Korang ada sahabat macam ni. Aku tak ada sahabat tapi kawan ramai. Susah nak cari. Zaman sekarang ada lagi ke? Zaman sekarang ramai yang bunuh kawan sendiri pasal kekasih. Bodoh? Sah bodoh. Hehe *serius ni. Disebalik cerita ni, dulu aku pernah diperbodohkan oleh kawan sendiri. Cehhh sungguh tak sangkaaa. Jadi kawan dan sahabat lah dengan orang baik. Baik banyak segi tapi pilih yang betul :) Berundur diri dengan salam, Assalammualaikum :D
 

• 4:29 PG • 0 comments
                                                 Okay. Budak sekolah lagi ni. Hehehe.
Sekarang dah bulan 4, lagi beberapa bulan lagi je dah nak exam. Ehhh! Dengar cerita minggu depan exam? Jadual? Study? Ohhh sikit lah. Ala ala kadar je. Hahahahaa, mak kata pergi sekolah dengan niat. Kadang kadang benda macam ni lah aku lupa nak niat. Ecxited kot nak pergi sekolah. Bila dah niat, tapi niatnya kelain. Confirm ada kan? Hahahahaah. Kegembiran di sekolah? Siapa tak gembira jumpa kawan yang satu kepala. Tapi jgn melebih lah pulak. Kelain namanya :) Saya berundur dulu, Assalammualaikum. Salam maghrib. Jangan lupa solat kay :D


PAST
Hello;
Hi *wave hand* Blablabla for short. I'm 15 y/o and study at SMKKS. Im shortest in class. Call me Ainin
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
Falling love with he, dont leave me. Hahahaha
  • Ketinggian :(
  • Jatuh cinta :D
  • Mood down!
  • Lumrah Kehidupan
  •                                                   ...
  •                                                Cli...
  •                                                  O...
  • Kembali lagi :)

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome