S I K E C I L
About Entry Affiliates Twitter Facebook Blogskin
Mood down!
Rabu, 24 April 2013 • 1:13 PG • 0 comments
Hari malang? tak malang pun. Hari paling benci! Aku benci kau! Dan jasa mu akan dikenang sampai bila bila! Kau bawa fhone pergi sekolah then buka lagu. Aku tegur suruh buka lagu baru pun kau nak marah? You make me angryyyyyyyy. Kau nak aku pergi mati? Ohhh sayang. Aku nak kau mati dulu before aku :) Before ni kau ada cakap bukan bukan pasal aku. aku diam je kan jantan. semenjak kau cakap pasal tu lah aku start tak tegur kau. marah kau bila kau datang tempat aku. I dont likeeeee it! Sorry lah kalau aku TERkeluarkan perkataan yang tak diingini. Kbye


PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand* Blablabla for short. I'm 15 y/o and study at SMKKS. Im shortest in class. Call me Ainin
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
Falling love with he, dont leave me. Hahahaha
  • Lumrah Kehidupan
  •                                                   ...
  •                                                Cli...
  •                                                  O...
  • Kembali lagi :)

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome